Hotel met hond Nederland top 10 | Overnachten aan zee

Een hotel met hond in Nederland vinden kan soms lastig zijn, maar het goede nieuws is dat er steeds meer accommodaties zijn die ook huisdieren verwelkomen. Als je hond een strandliefhebber is, dan is een overnachting aan de Nederlandse kust een geweldige optie. Hieronder hebben we de top 10 hotels aan zee geselecteerd waar je samen met je trouwe viervoeter kunt genieten van een ontspannen vakantie.

DE ZEEUWSE STROMEN – RENESSE

Het viersterrenhotel De Zeeuwse Stromen ligt op een toplocatie aan het strand van Renesse, in de provincie Zeeland. Dit moderne hotel beschikt over 78 kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt hier samen met je hond genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner in het restaurant of op het terras met uitzicht op de duinen en de zee. Het hotel heeft tevens een eigen wellnesscentrum waar je kunt ontspannen in de sauna, het stoombad of het binnenzwembad.

FLETCHER AMADORE HOTEL RESTAURANT ARION – VLISSINGEN

Het Fletcher Amadore Hotel Restaurant Arion ligt direct aan de boulevard van Vlissingen en biedt een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Het hotel heeft 66 comfortabele kamers die zijn ingericht in een moderne stijl. Hier kun je samen met je hond genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, lunch en diner in het restaurant of op het terras. Het hotel heeft tevens een eigen sauna en fitnessruimte waar je kunt ontspannen en sporten.

GRAND HOTEL OPDUIN – TEXEL

Het Grand Hotel Opduin is gelegen op het prachtige waddeneiland Texel. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het strand en de duinen. Hier kun je samen met je hond genieten van een ontspannen verblijf in een van de 96 kamers of suites. Het hotel heeft een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een gezellige bar waar je kunt ontspannen met een drankje. Het hotel heeft tevens een eigen wellnesscentrum waar je kunt genieten van diverse behandelingen en massages.

WESTCORD STRANDHOTEL SEEDUYN – VLIELAND

Het Westcord Strandhotel Seeduyn ligt op het autovrije waddeneiland Vlieland. Het hotel ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Waddenzee. Hier kun je samen met je hond genieten van een ontspannen verblijf in een van de 94 kamers of suites. Het hotel heeft een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een gezellige bar waar je kunt ontspannen met een drankje. Het hotel heeft tevens een eigen wellnesscentrum waar je kunt genieten van diverse behandelingen en massages.

Westcord Aparthotel Boschrijck – Terschelling

Het Westcord Aparthotel Boschrijck is gelegen op het prachtige waddeneiland Terschelling. Het hotel is omringd door de natuur en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een sauna en een tennisbaan. Honden zijn hier van harte welkom en er zijn speciale kamers beschikbaar waar je hond mag verblijven.

Strandhotel Het Hoge Duin – Wijk aan Zee

Strandhotel Het Hoge Duin ligt op een prachtige locatie aan de duinen van Wijk aan Zee. Het hotel beschikt over diverse kamers en suites met een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Honden zijn van harte welkom in het hotel en er zijn speciale kamers beschikbaar waar je hond mag verblijven.

Hotel NH Zandvoort

Hotel NH Zandvoort ligt direct aan het strand van Zandvoort en beschikt over diverse kamers met uitzicht op zee. Honden zijn hier van harte welkom en er zijn speciale kamers beschikbaar waar je hond mag verblijven. Het hotel beschikt daarnaast over diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een fitnessruimte.

Grand Hotel Huis ter Duin – Noordwijk aan Zee

Grand Hotel Huis ter Duin is een luxe vijfsterrenhotel gelegen aan het strand van Noordwijk aan Zee. Het hotel beschikt over diverse kamers en suites met uitzicht op zee. Honden zijn hier van harte welkom en er zijn speciale kamers beschikbaar waar je hond mag verblijven. Het hotel beschikt daarnaast over diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een wellnesscentrum.

NH Atlantic Den Haag – Kijkduin (Den Haag)

Het NH Atlantic Den Haag is gelegen aan het strand van Kijkduin in Den Haag. Het hotel beschikt over diverse kamers en suites met uitzicht op zee. Honden zijn hier van harte welkom en er zijn speciale kamers beschikbaar waar je hond mag verblijven. Het hotel beschikt daarnaast over diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een fitnessruimte.

Een vakantie aan zee met je hond is een fantastische manier om samen te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Of je nu kiest voor een verblijf op een waddeneiland of aan de kust van Noord-Holland of Zuid-Holland, er zijn genoeg mogelijkheden om samen te genieten van een heerlijke vakantie aan zee.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *